Despre noi

Site-ul inchirieri-auto.ro este proprietatea firmei de rent a car Auto Grand  , din Bucuresti.

Prin acest site ne propunem sa venim in intampinarea clientilor cu o flota completa de masini de inchiriat bine intretinute si cu kilometraj mic, pe benzina sau diesel, cu cutie manuala sau automata, la preturi incepand de la 21 euro/zi. In functie de perioada inchirierii preturile sunt negociabile.

Toate autoturismele pe care le inchiriem sunt dotate cu aer conditionat, ABS si airbaguri.

Site-ul va ofera posibilitatea inchirierii unei masini in cativa pasi simpli. Va punem la dispozitie un formular online de comanda care va va ajuta in procesul de rezervare autoturism si optionale. Iata ce pasi trebuie sa parcurgeti pentru inchirierea unei masini:

  1. Selectarea perioadei de inchiriere;
  2. Consultarea preturilor si alegerea masinii;
  3. Alegerea optionalelor si completarea datelor personale;
  4. Dupa transmiterea rezervarii un reprezentant va va contacta pentru confirmarea acesteia.

Pe langa flota completa de masini de inchiriat, firma noastra va pune la dispozitie mai multe servicii conexe precum: circuite turistice  , transfer de la/la aeroport  , leasing operational  , inchirieri auto pe termen lung  , inchirieri masini pentru evenimente speciale   si nu in ultimul rand inchirieri masini cu sofer  .

Avantajele clientului care inchiriaza de la noi sunt urmatoarele: beneficiaza de kilometri nelimitati, asigurare Full Casco, livrare si in afara orelor de program sau noaptea, rezervari si asistenta 24/7, nu se percepe taxa pentru al doilea sofer, oferim masina la schimb in cazul unei defectiuni tehnice si acceptam mai multe carduri pentru plata (VISA - VISA ELECTRON - MASTERCARD - MAESTRO).

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie tot timpul pentru rezervari sau alte informatii si probleme de rent a car. Ne puteti contacta oricand telefonic la nr. 0372.727.368 sau prin e-mail: office@inchirieri-auto.ro.

© 2022 Inchirieri auto in Bucuresti, Romania

Site-ul inchirieri-auto.ro este proprietatea firmei de rent a car Auto Grand.
Compania, cu sediul in Bucuresti, ofera spre inchiriere autoturisme pe benzina sau disel, cu cutie manuala sau automata la preturi bune. In functie de perioada inchirierii toate preturile sunt negociabile. Toate masinile noastre sunt noi si bine intretinute. Totodata, pe langa masinile de inchiriat, oferim o gama larga de servicii conexte precum: Inchirieri auto cu sofer, inchirieri masini pe termen lung, inchirieri microbuze/minivanuri, transferuri de la/la aeroport.
Echipa noastra va sta mereu la dispozitie telefonic sau prin email.