Inchirieri auto pe termen lung

Inchirieri-auto.ro va ofera serviciul de inchirieri auto pe termen lung, mai exact inchirierea pe o perioada mai mare de 30 zile.

Toate tarifele pentru inchirierile auto de lunga durata sunt negociabile, in functie de km. efectuati, locatia masinilor, cati soferi vor conduce autoturismul, etc. si includ: asigurari, taxe - inclusiv rovigneta si TVA.

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung:

  • daca inchiriati o masina pe o perioada mai lunga de timp veti plati un pret mai mic;
  • beneficiati de siguranta si confort;
  • oferim flexibilitate in ceea ce priveste perioada de inchiriere, numarul de kilometri, tipul autovehiculului, oferta personalizata;
  • fara riscuri financiare, se plateste doar rata lunara de inchiriere care se achita in avans (toate costurile ce tin de intretinere si reparatie sunt suportate de noi);
  • previzibilitate (costul lunar include toate taxele, rovinieta, impozitul, toate asigurarile de RCA si CASCO si chiar un pachet de servicii suplimentar ce se refera la reparatii, intretinere, administrare anvelope, asistenta rutiera, ITP, masina la schimb).

Pentru perioade mai lungi de 2 ani va recomandam serviciul de leasing operational, unde beneficiati de preturi cu pana la 30% mai mici fata de cele practicate pentru serviciul de inchirieri pe termen lung.

© 2022 Inchirieri auto in Bucuresti, Romania

Site-ul inchirieri-auto.ro este proprietatea firmei de rent a car Auto Grand.
Compania, cu sediul in Bucuresti, ofera spre inchiriere autoturisme pe benzina sau disel, cu cutie manuala sau automata la preturi bune. In functie de perioada inchirierii toate preturile sunt negociabile. Toate masinile noastre sunt noi si bine intretinute. Totodata, pe langa masinile de inchiriat, oferim o gama larga de servicii conexte precum: Inchirieri auto cu sofer, inchirieri masini pe termen lung, inchirieri microbuze/minivanuri, transferuri de la/la aeroport.
Echipa noastra va sta mereu la dispozitie telefonic sau prin email.