Leasing operational

Leasingul operational presupune externalizarea parcului auto partial sau total, printr-un contract de inchiriere, pentru o perioada cuprinsa intre 1 an si aproape 5 ani, in schimbul achitarii unei rate lunare fixe, care include: intretinere conform caiet de sarcini, inlocuire anvelope, taxe RCA, CASCO, rovinieta, 24/24 asistenta rutiera si inlocuire temporara a masinii in caz de defectiune, furt sau accident.

Avantajele leasingului operational sunt urmatoarele:

  • chiria lunara este o cheltuiala deductibila integral;
  • toate riscurile financiare sunt preluate de catre firma de leasing;
  • in rata lunara sunt incluse toate costurile financiare si un pachet complet de servicii, precum reparatii si revizii efectuate la timp;
  • clientul poate returna anticipat masina in orice moment.

Daca doriti inchirierea unei masini pentru perioade mai lungi de 2 ani, beneficiati de preturi cu pana la 30% mai mici decat cele practicate pentru serviciul de inchirieri pe termen lung.

Daca va doriti sa inchiriati o masina pe o perioada mai mare de timp, nu ezitati sa apelati cu incredere la serviciul nostru de leasing operational!

© 2022 Inchirieri auto in Bucuresti, Romania

Site-ul inchirieri-auto.ro este proprietatea firmei de rent a car Auto Grand.
Compania, cu sediul in Bucuresti, ofera spre inchiriere autoturisme pe benzina sau disel, cu cutie manuala sau automata la preturi bune. In functie de perioada inchirierii toate preturile sunt negociabile. Toate masinile noastre sunt noi si bine intretinute. Totodata, pe langa masinile de inchiriat, oferim o gama larga de servicii conexte precum: Inchirieri auto cu sofer, inchirieri masini pe termen lung, inchirieri microbuze/minivanuri, transferuri de la/la aeroport.
Echipa noastra va sta mereu la dispozitie telefonic sau prin email.