Transfer de la/la aeroport

Printre serviciile oferite de noi se numara si cel de transfer de la/la aeroport Bucuresti-Otopeni

Prin acest serviciu dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu o alternativa mult mai buna decat cea a taxiului, care presupune un tarif foarte mare, de aceea va recomandam sa apelati la o masina inchiriata pentru transferul de la sau la aeroport. Tariful pentru acest serviciu este fix, fara nici o alta taxa suplimentara ascunsa.

Tariful include: asigurari, taxe, combustibil, inclusiv rovigneta si TVA. In cazul unui transfer dus-intors, aveti un discount de 10% .

In aeroport veti fi asteptat de soferul nostru, care va va conduce la masina, iar apoi spre destinatia stabilita sau veti fi preluat de la hotelul unde sunteti cazat sau de la locatia unde va aflati si condus la aeroport, dupa caz.

Preturi

Transfer Bucuresti - Otopeni:

  • Masini cu 5 locuri  - 30€/transfer.
  • Microbuze (8+1 locuri) - 40 €/transfer.

Pentru fiecare oprire aditionala, in cazul unui transfer din Bucuresti la mai multe adrese, se vor percepe 5€.

 

© 2022 Inchirieri auto in Bucuresti, Romania

Site-ul inchirieri-auto.ro este proprietatea firmei de rent a car Auto Grand.
Compania, cu sediul in Bucuresti, ofera spre inchiriere autoturisme pe benzina sau disel, cu cutie manuala sau automata la preturi bune. In functie de perioada inchirierii toate preturile sunt negociabile. Toate masinile noastre sunt noi si bine intretinute. Totodata, pe langa masinile de inchiriat, oferim o gama larga de servicii conexte precum: Inchirieri auto cu sofer, inchirieri masini pe termen lung, inchirieri microbuze/minivanuri, transferuri de la/la aeroport.
Echipa noastra va sta mereu la dispozitie telefonic sau prin email.